Raapsteeltjes ovenschotel.
bijgerecht voor 4 personen
± 400 gram raapstelen goed gewassen
2 kleine gele uien in ringen
scheutje olijfolie
1 eetlepel geurige kerry b.v. van 'Het Blauwe Huis'.
ovenschaal licht ingevet met olie
3 eieren losgeklopt met 100 ml. room
nootmuskaat, peper,
150 gr oude boerenkaas in blokjes
Verwarm de oven voor 180 graden.
Fruit de uien in een wokpan, voeg de kerry erbij
Voeg de raapsteeltjes erbij en laat deze zachtjes koken en slinken
maar niet gaar laten worden.
Giet op een vergiet en hak de groenten grof op een snijplank.
Verdeel de groenten in de ovenschaal.
Klop de eieren los met de room,
verdeel de kaas over de groente en bestrooi met peper en nootmuskaat
Schenk het roommengsel erover.
Bakken in de oven ± 20 minuten.
bijgerecht voor 4 personen
± 400 gram raapstelen goed gewassen
2 kleine gele uien in ringen
scheutje olijfolie
1 eetlepel geurige kerry b.v. van 'Het Blauwe Huis'.
ovenschaal licht ingevet met olie
3 eieren losgeklopt met 100 ml. room
nootmuskaat, peper,
150 gr oude boerenkaas in blokjes
Verwarm de oven voor 180 graden.
Fruit de uien in een wokpan, voeg de kerry erbij
Voeg de raapsteeltjes erbij en laat deze zachtjes koken en slinken
maar niet gaar laten worden.
Giet op een vergiet en hak de groenten grof op een snijplank.
Verdeel de groenten in de ovenschaal.
Klop de eieren los met de room,
verdeel de kaas over de groente en bestrooi met peper en nootmuskaat
Schenk het roommengsel erover.
Bakken in de oven ± 20 minuten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten